Održana skupština NK ”Ecos Vitez”

Danas je u sali općine Vitez održana izvještajno-izborna skupština NK ”Ecos Vitez”. Uz nazočnost približno 25 članova Skupštine usvojen je dnevni red, nakon čega se pristupilo prezentiranju i raspravi prve točke, Izvješća o radu za proteklu sezonu. U samom izvješću, koje je nakon kraće rasprave usvojeno, naveden je niz subjektivnih i objektivnih razloga za relativno loš rezultat kluba, koji se posebno manifestirao kroz ispadanje u niži rang natjecanja.

Druga točka dnevnog reda bilo je Financijsko izvješće za proteklu sezonu u kojoj je NK ”Ecos Vitez” uprihodio 222 150,00 KM, dok su rashodi kluba u iznosu od 259 550,00 KM. Među prihode svrstana je i pozajmnica Napretka u iznosu od 5 300,00 KM tako da ukupan dug za proteklu sezonu iznosi preko 40 000,00 KM. Nakon rasprave i financijsko izvješće NK ”Ecos Vitez” za sezonu 2009/10. je usvojeno.

Nakon prilične diskusije vezane uz treću točku dnevnog reda, Izmjene i izbor članova nadležnih organa kluba, Skupština kluba je odlučila imenovati radno tijelo koje će u narednih tjedan dana obaviti razgovore s predstavnicima izvršno-političke vlasti i gospodarstvenika s područja općine Vitez te pokušati iznaći najbolje rješenje za nastavak rada NK ”Ecos Vitez”. Predsjednik kluba, Vlatko Kafadar, istaknuo je kako će vrlo rado sudjelovati u radu buduće uprave kluba, ali da, s obzirom kako predsjednička funkcija nosi veliki broj obveza, nije spreman više biti na čelu kluba.

U narednim danima će svakako biti zanimljivo vidjeti kako će se razriješiti, trenutno, prilično zamršena situacija u NK ”Ecos Vitez”.