Lokalne vijesti

Odlazak dobrog dječaka

Nakon duge i teške bolesti jučer nas je napustio dječak, mali heroj, mladić koji je tek trebao zakoračiti u život – Lovro Pavlović. Pratili smo njegovu bitku s bolešću, radovali se svakom znaku poboljšanja zdravstvenog stanja i strepili nad sve češćim lošim vijestima o njemu.

 

Na žalost, bolest je bila neizlječiva i smrt neumoljiva. Sahranjujemo ga danas, točno na njegov 22. rođendan i to nam ovu bol čini još težom. Teško je naći prave riječi utjehe, objašnjenja, razumijevanja. Ipak, njegova teška bolest i prerana smrt ne mogu izbrisati onaj osmijeh po kojem smo ga prepoznavali, životnu energiju kojom je zračio i u sjećanju će nam ostati toplina dobrog dječaka po kojoj smo ga prepoznavali.

Lovro, od danas si na boljem mjestu – mjestu bez boli i patnje. Hvala ti za svaki dan proveden s tobom i neka nam tvoj mladi, prerano ugašeni život bude poticaj da budemo bolji jedni prema drugima i da kratke dane koji su nam na ovoj zemlji dodijeljeni ispunimo dobrotom prema bližnjima. Posljednji ispraćaj našeg Lovre je danas u 17:00 sati na groblju Nebašce. Iskrene riječi sućuti upućujemo obitelji pokojnog Lovre.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend