Sport

NK ”Ecos Vitez” slavio u Goraždu vjerojatno ‘Pirovu’ pobjedu

U pretposljednjem 29. kolu Prve lige Federacije BiH nogometašima Ecos Viteza imperativ je bila pobjeda nad Goraždom koja bi ih, u slučaju poraz Jedinstva na gostovanju kod Krajišnika u Velikoj Kladuši, dovela u situaciju da u posljednjem kolu ključeve ostanka drže u svojim rukama. Ecos Vitez je svoj zacrtani cilj ostvario pobjedom 3:1, ali Jedinstvo je u susjedskom derbiju podijelilo bod(ove) s Krajišnikom odigravši 0:0 i tako kolo prije kraja gotovo osiguralo ostanak.

Gošk je upisao pobjedu na gostovanju u Žepču te definitivno osigurao ostanak, dok je još jedina, uz Ecos Vitez i Jedinstvo, ugrožena momčad, Omladinac iz Nionice u ovom kolu bila slobodna.

Na žalost, vjerojatno ni angažman iskusnog stručnjaka Husnije Arapovića, kao ni kvalitetnije igra u finišu sezone nogometašima Ecos Viteza ne jamče ostanak u Prvoj ligi F BiH.

Ecos Vitez u posljednjem 30. kolu na svom stadionu dočekuje sastav Slavena, Jedinstvo u Bihaću dočekuje Orašje, dok Omladinac u Mionici igra susret protiv već otpisanog Žepča. U slučaju da Jedinstvo ne zabilježi pobjedu ili Omladinac zabilježi poraz, Ecos Vitez bi izborio ostanak, naravno pod uvjetom da osvoji očekivana tri boda u susretu sa Slavenom, koji se igra u subotu, 5.6. 2010. godine.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend