Neki su izdržali samo 24 sata: Ovo su najkraći brakovi slavnih

Dok su Valentino i Jean Acker te Zsa Zsa i Felipe De Alba bili u braku samo jedan dan, Britney Spears je zahtjev za razvod braka od Jasona Alexandera predala nakon 55 sati.

 

Rudolph Valentino i Jean Acker: 1 dan

Foto: Screenshot Youtube

Jednog davnog dana u studenom 1919. godine Valentino se oženio sa Jean Acker. Brak je potrajao svega jedan dan i slovi kao jedan od najkraćih brakova u povijesti Hollywooda. Razlog razvoda je bio zaključak da se premalo poznaju. Naime, poznavali su se svega nekoliko dana.

Zsa Zsa Gabor i Felipe De Alba: 1 dan

Foto: Screenshot Youtube

Pokojna Zsa Zsa je također rekorderka. Glumica je imala devet propalih brakova pa je teško procijeniti tko je zapravo bio ljubav njezina života.

Britney Spears i Jason Alexander: 55 sati

Foto: PA/PIXSELL, Screenshot

O ovome se braku pisalo po svim tabloidima. Pjevačica se iz obijesti vjenčala sa svojim prijateljem iz djetinjstva u Las Vegasu, da bi, na kraju, brak bio poništen samo par dana kasnije.

Cher i Gregg Allman: 9 dana

Foto: Screenshot Youtube

Dvoje glazbenika se vjenčalo 30. lipnja 1975., a 9. srpnja iste godine su podnijeli zahtjev za razvod. Zahtjevi im je bio odbijen pa su predali novi zahtjev u studenom. Razvod je bio konačan u siječnju iduće godine.

Drew Barrymore i Jeremy Thomas: 29 dana

Foto: Screenshot Youtube

Holivudska glumica nema neke sreće s brakovima. Iako ni brak s Tomom Greenom nije trajao dugo, ovaj sa Thomasom je trajao još kraće. Brak je trajao manje od mjesec dana, a razvod je bio konačan nakon manje od godinu dana od vjenčanja.