Najveći natječaj za zapošljavanje u povjesti kompanije

Wizz Air, najveća low-cost zrakoplovna tvrtka u regiji srednje i istočne Europe, danas objavljuje početak najveće kampanje zapošljavanja u svojoj povjesti, nudeći mogućnost zapošljavanja širom svoje razgranate mreže, prenosi Fena.

Poslije 13 godina učvršćivanja liderske pozicije na tržištu srednje i istočne Europe, WIZZ otvara gotovo 1.300 novih, direktnih radnih mjesta u narednoj godini, zahvaljujući dolasku 21 novog zrakoplova Airbus A320 i A321 do kraja 2018, kao i uključivanju u promet 11 potpuno novih zrakoplova koji su već isporučeni ove godine, čime će tim Wizz Aira brojati više od 4.500 kolega do kraja 2018. Ekspanzija zrakoplovne tvrtke i mogućnosti za zapošljavanje se time neće završiti, pošto WIZZ planira duplirati svoju flotu na više od 160 zrakoplova do kraja 2024. Ukupno će biti organizirano 400 izbora za pilotsko i kabinsko osoblje do kraja 2018. u više od 25 zemalja širom Europe sa željom da se privuku ambiciozne osobe sa strašću prema zrakoplovstvu, koje bi se pridružile njihovom profesionalnom timu.
Zainteresirani kandidati iz Srbije, Bosne i Hercegovine ili Crne Gore mogu sudjelovati na svim natječajima koji budu raspisani. Prema rasporedu održavanja natječaja neće biti izbora u ovim zemljama u prvim mjesecima, ali se svi zainteresirani kandidati mogu već sada prijaviti na izbore na najbližim ponuđenim lokacijama ili ostaviti svoju prijavu za neki od narednih izbora koji bude organiziran u tim zemljama.

(www.vecernji.ba)