Najromantičniji film godine “Last Christmas” od večeras u kinima, a evo zbog čega je tako poseban!

U kina večeras stiže jedan od najočekivanijih romantičnih filmova – “Last Christmas”.

Štoviše, mnogi filmski obožavatelji su mu već nadjenuli i laskavu titulu najromantičnijeg filma godine. Radnja filma smještena je u London, a prati priču djevojke Kate, koja tumara ulicama dok njezine cipele zvone, kao iritantna posljedica spleta nesretnih okolnosti koje je dovode do posla vilenjaka u Božićnom dućanu koji je otvoren cijele godine.

Ondje susreće Toma koji ulazi u njezin život i polako ruši sve njene barijere te se ona polako zaljubljuje u njega. Dok se London polagano sprema za najljepše godišnje doba i Božić, za njih dvoje ništa ne izgleda lagano. No, ponekad se ljudi moraju prepustiti sudbini, poslušati svoje srce i vidjeti gdje će ih to dovesti.

U glavnoj ulozi se našla glumica Emila Clarke, velikom djelu javnosti poznata po ulozi Daenerys Targaryen koju je odigrala u mega uspješnici “Igra prijestolja”. Glavna muška rola udijeljena je Henryju Goldingu koji je zapaženu ulogu odigrao u kino hitu “Suludo bogati Azijci”. Uz njih tu je i dvostruka Oskarovka te jedna od najpoznatijih britanskih glumica – Emma Thompson.

Prava čar ove romantične komedije leži u podatku kako je inspirirana glazbom legendarnog pjevača Georgea Michaela. Upravo je prema njegovoj najpoznatijoj božićnoj pjesmi i nazvana, a sjajno zvuči i podatak da ćemo moći po prvu puta čuti i nikada objavljivane pjesme neprežaljenog pjevača.

(miss7.24sata.hr)