NAJAVLJUJEMO: 2. MTB biciklistička vožnja,Saša Vidović Sale

BK Tempo i Turistička zajednica SBK/KSB SrednjaBosna.ba najavljuju 2. MTB biciklističku vožnju – Saša Vidović Sale! Ove godine ponovno se okupljamo kako bismo odali počast našem dragom Saši, članu i natjecatelju biciklističkih klubova BK Tempo i BK Vitez.

Vožnja će se održati u nedjelju 28.04.2024. godine na dionici biciklističke staze stare pruge – Old Rail Trail od Viteza do Putičeva.

Datum: Nedjelja, 28.04.2024.

Start vožnje: 11:00 sati – Gradski trg u Vitezu (ispred pošte).

Biciklistička ruta: Vitez – Prahulje – Janov most – Putičevo.

Organizatori: BK Tempo i Turistička zajednica SBK/KSB.

Zahtjevnost: lagana staza.

PRIJAVE: SLOBODNA VOŽNJA

Preporučujemo korištenje standardne biciklističke opreme i MTB bicikala jer se vožnja odvija dionicom Staze stare pruge – Old Rail Trail, namijenjenom za MTB vožnju.

I ovaj put, za najmlađe bicikliste, osigurana je kraća vožnja od Nove Bile do Janovog mosta uz pratnju iskusnih biciklista.

Nakon vožnje, u mjestu Gornje Putičevo za sve sudionike organizirano je osvježenje i druženje.

Saša Vidović je svojim doprinosom obilježio rad i postojanje biciklističkih klubova Tempo i Vitez ali i imao veliki doprinos razvoju biciklizma u središnjoj Bosni.

BK Tempo i Turistička zajednica SBK/KSB SrednjaBosna.ba kao organizatori pozivaju sve bicikliste da se pridruže ovoj posebnoj vožnji u čast našeg dragog Saše i uživaju u prekrasnom krajoliku i zdravoj tjelesnoj aktivnosti.

Vidimo se na stazi-poručili su organizatori!