Načelnik upriličio prijem za ženski odbojkaški klub Vitez

Odbojkašice Viteza pobjednice su Prve ženske lige Federacije Bosne i Hercegovine u sezoni 2015./16. U Mostaru je odigran finalni turnir za prvaka Prve ženske lige FBiH, u kojem su pored ekipe Viteza sudjelovale još i ekipe OK „Čelik-R“ iz Zenice i OK „Student“ iz Mostara. Vitežanke su oba susreta riješile u svoju korist rezultatom 3:0.“Mi smo u obje utakmice ostvarili uvjerljive pobjede, čime smo službeno postali prvaci Prve ženske lige FBiH, u okviru koje se natječe 20 klubova. Pobjedom na završnom turniru u Mostaru ostvarili smo plasman u Superligu FBiH za natjecateljsku 2016./2017. sezonu. Ovim putem se zahvaljujemo svima koji su nas bodrili u dosadašnjem dijelu natjecanja i podržavali u našim nastojanjima da ostvarimo ovaj zapaženi uspjeh”, kazala je Elizabeta Križanac, direktorica OK “Vitez”.

Danas u kabinetu načelnika Općine Vitez Advana Akeljića upriličen je  prijem za ženski odbojkaški klub “Vitez ” povodom njihovog uspjeha koji su postigli osvojivši titulu u Superligu FBiH za natjecateljsku 2016./2017. sezonu.

Načelnik općine Vitez, Advan Akeljić , izrazio je zadovoljstvo uspjehom kluba, a nakon podjele nagrada poželio im uspiješan rad i u budućnosti obećavši podršku lokalne zajednice. Također, istakao je da Općina Vitez ulaže napore kako bi podržala sve mlade sportaše i stvorila uvjete za napredovanje u karijeri.

Mlade odbojkašice na čelu sa Elizabetom Križanac, uručile su načelniku Advanu Akeljiću medalju kao znak zahvalnosti za cjelokupnu podršku u dosadašnjem radu.