Nabavljen novi bager za J. P. „Vilenica-Vodovod“

Javno poduzeće “Vilenica-Vodovod” je nakon 20 godina dobilo potpuno novi bager, čija je vrijednost 218 205 KM. Osim što će služiti za održavanje izvorišta i puteva, ovaj moderni stroj omogućit će brže i efikasnije izvođenje radova poput iskopavanja, utovara, i prijevoza materijala. Time će se ubrzati dinamika radova, što će rezultirati poboljšanom učinkovitošću i produktivnošću ovog poduzeća.

„Novi bager predstavlja ulaganje u budućnost „Vilenica-Vodovoda“ i pokazuje predanost Općine i uprave ka unapređenju infrastrukture u našoj lokalnoj zajednici. Osim toga, modernizacija opreme će ubrzati proces izvođenja radova ali i povećati sigurnost  radnika, jer nažalost 20 godina  poduzeće „Vilenica-Vodovod“ bilo je zanemareno i ovo je prvi potpuno novi radni stroj koji je nabavljen“  kazao je načelnik Općine Novi Travnik Stjepan Dujo

Ovakvo ulaganje u tehničku opremu doprinosi i boljem kvalitetu usluga koje poduzeće pruža građanima. Efikasnije izvođenje radova znači i brži odgovor na eventualne kvarove i hitne situacije. Time će se poboljšati zadovoljstvo građana i ojačati povjerenje u rad poduzeća. Uz nabavku novog bagera, planirane su i daljnje investicije u modernizaciju opreme i tehnologije kako bi se osigurala kontinuirana poboljšanja u radu “Vilenica-Vodovoda” Podsjećamo, prije godinu nabavljen je i novi radni stroj za JKP Vilenica-Čistoća.