Lokalne vijesti, Vijesti iz BiH

Među dobitnicima PRO.PR Awardsa i Željka Bajramović, voditeljica marketinga FIS-a

Organizacijski odbor PRO.PR Awards-a danas je objavio imena ovogodišnjih dobitnika priznanja PRO.PR Awards.
PRO.PR Awards je prvi i jedini regionalni program nagrađivanja stručnih pojedinaca u području komunikacijskog menadžmenta.
Ovogodišnje dobitnice priznanja PRO.PR Awards iz Bosne i Hercegovine su gđa Nataša Aleksić, glasnogovornica u Ministarstvu zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske, gđa Selma Riđanović Kenović, direktorica korporativnih komunikacija UniCredit banke te gđa Željka Bajramović, voditeljica marketinga u tvrtki FIS.
Priznanje je namijenjeno pojedincima koji su na osobit način, svojim znanjem, iskustvom i zalaganjem ostavili zapažen trag u razvoju profesije odnosa s javnošću.
Ovogodišnja priznanja bit će dodijeljena peti put zaredom, a svečana dodjela bit će upriličena 9.4.2016. u hotelu Splendid u Bečićima u Crnoj Gori.
PRO.PR Awards je utemeljen 2012. godine, u povodu obilježavanja pete godišnjice PRO.PR konferencije, prve međunarodne konferencije za komunikacijski menadžemnt u jugoistočnoj Europi.
Uz navedene dobitnike iz Bosne i Hercegovine, ovogodišnji dobitnici su i Olga Pejovič i Petra Juvančič iz Slovenije, Martina Sokač Saraga, Goran Pivarski i Dijana Đerđ iz Hrvatske, Jelena Šarenac, Dragana Roter i Milica Đokić iz Srbije, Radoje Cerović, Marija Jovović i Danilo Kalezić iz Crne Gore te Violeta Cvetkovska iz Makedonije. Među dobitnicima su i ugledni europski stručnjaci: Charles Skinner i Sukhjit Grewal iz Velike Britanije, Luisa Piazza iz Italije te Peter N. Thier iz Austrije.
Svake godine, organizator dodjeljuje i priznanja u kategorijama Vision City i Vision Manager, a dobitnici će biti poznati 6.3.2016.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend