MASOVNI OBRAČUN U BIJELJINI: Zbog jedne žene tuklo se 20 ljudi

U masovnoj tučnjavi, u kojoj je u restoranu “Semberski salaš”, blizu Pavlovića mosta kod Bijeljine, sudjelovalo između 15 i 20 sudionika, ranjen je Bijeljinac Alen Šerbert (42), potvrđeno je “Nezavisnim”.

 

Neslužbeno, zbog neke žene sukobile su se dvije grupe i situacija je potpuno izmakla kontroli, o čemu svjedoči i podatak da je slučaj okvalificiran kao pokušaj ubojstva.

Kako saznajemo, zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu s ovim napadom, uhićeni su Bijeljinci Elvir Husić (34), Roki Hidanović (23) i Arif Štrošajna (54). Koja je njihova uloga, odnosno da li je neko od njih direktno osumnjičen, do zaključenja ovog broja “Nezavisnih” nije bilo poznato.

Poznato je, međutim, da je ovaj okršaj bijeljinskoj policiji prijavljen jučer oko 16.30. Ranjeni muškarac, koji je, kako se neslužbeno saznaje, pogođen iz pištolja u masno tkivo grudnog koša, prevezen je u bijeljinski Urgentni centar.

“Liječnik je pregledao A.Š. te se izjasnio da ima prostrelnu ranu i da se radi o lakšoj ozljedi. Lice nije prihvatilo predloženo bolničko liječenje nego je samovoljno napustilo bolnicu nakon ukazane pomoći”, priopćeno je iz policije.

Po neslužbenim informacijama, tuča je počela u restoranu, gdje je prethodno grupa ljudi sjedila i ručala. Zatim je pred objekt došlo par vozila, iz kojih je izašla druga grupa naoružana palicama i nasrnula na one koji su sjedili unutra. Nakon toga su izašli napolje, gdje je nastavljena makljaža.

/HMS/