Marko Jevtić, nakon teške ozljede izgubio bubreg, njegova nogometna karijera završena

Utakmicu 20. kola Premijer lige između Viteza i Čelika (0:0) obilježila je i teška ozljeda nogometaša Viteza Marka Jevtića, koji je odmah i prebačen u zeničku bolnicu gdje je iste večeri i operiran.

Iako su iz Viteza se nadali dobrim vijestima, nažalost, to se nije dogodilo, te je za Jevtića karijera gotova. Doktori nisu uspjeli spasiti njegov bubreg, a u NK Vitez šokirani su od samog primanja ove vijesti, piše sportsport.ba.

“Nakon teške ozljede na utakmici protiv NK Čelika, Marko je prevezen u zeničku bolnicu gdje je i operiran, ali liječnici, uz sav napor, nažalost, nisu uspjeli spasiti njegov bubreg. Nakon operativnog zahvata, Marko se nalazi na odjelu intenzivne njege zeničke bolnice, ali jasno je kako je njegova nogometna karijera završena. U ovom trenutku ne možemo pronaći prave riječi, šokirani smo i ražalošćeni. Cijela momčad, stručni stožer i uprava je uz Marka i suosjećamo s njim i njegovom obitelji. Nadamo se Markovom skorom i što bržem oporavku”, priopćeno je iz NK Vitez.

Ovaj 34-godišnjak za Vitez je ove polusezone upisao 19 nastupa, a stigao je iz banjolučkog Borca. Nastupao je još za Radnik Bijeljinu, Rudar Prijedor, Žepče, te Slobodu Užice.

/HMS/