Maja Šuput predstavlja novi single i video za pjesmu Kamikaza

Kamikaza je pjesma za koju sam na prve taktove znala da ju želim više od ičega, kaže Maja i predstavlja nam premijerno novi single i video za pjesmu Kamikaza koju je snimila u duetu sa slovenskim reperom Challe Salle. Challe Salle je bio najbolji izbor jer je prije svega izvrstan reper, a sa druge strane neotkriven dragulj koji pliva slovenskim teritorijem.

Glazbu za Kamikazu potpisuje poznati slovenski skladatelj i producent Raay, autor teksta je jedan od najznačajnijih domaćih tekstopisaca Fayo, a aranžman je napravila ekipa Raay Music-a (Raay i Krešimir Tomec). Video potpisuje provjerena ekipa IDJVideos, dok su kadrovi spota snimljeni na prekrasnim lokacijama u Opatiji.

Sudeći po glavnoj nagradi publike za Internet hit godine koju je Maja osvojila za pjesmu Ne lomi mi srce na nedavno održanoj Cesarici, vjerujemo da će i Kamikaza oduševiti Majine fanove i postati još jedan hit u Majinoj kolekciji hitova.

Na radost brojnih obožavatelja Maja nastavlja sa svojom ljetnom turnejom duž Jadranske obale, a na brojnim rasprodanim koncertima Kamikaza će svakako naći svoje mjesto, te ju već ovaj tjedan možete poslušati u sljedećim gradovima; u četvrtak u Crikvenici- club Pulse, u petak u clubu Aqua u Biogradu, u subotu na Baljanskoj noći u Balama i nedjelju u Betini na otoku Murteru.