Pjesme

Maja Šuput objavila novi studijski album “Showgirl”

U prodaji je novi studijski album Maje Šuput “Showgirl”. Protekle četiri godine od njezinog posljednjeg albuma “Nevaljala”,

Maja Šuput je neumorno snimala pjesme, video spotove, održavala koncerte, a svaki njen korak mediji su pomno bilježili.
Otkako je 2013. godine potpisala ekskluzivni ugovor s diskografskom kućom Croatia Records, Maja Šuput je snimila nekoliko hitova – “Nek’ ti bude krivo”, “Djevojačko veče”, “Neprilika”, “Amnezija”, “Hej, Balkano”, “Diko moja” i “Lopove” u suradnji s Dragim iz grupe Connect.

Brzi ritmovi i stihovi koji često opisuju Majin užurbani život, želju za provodom, prijateljstvom i ljubavi doveli su Maju na vrh ljestvice najpopularnijih zabavljača na estradi. I dok je svoj zabavljački i plesački talent već odavno dokazala, priliku da pokaže i svoje glasovne sposobnosti u interpretacijama pjesama drugih pjevača, dobila je u TV showu “Tvoje lice zvuči poznato”.

Godina na izmaku bila je itekako uspješna za Maju, a album “Showgirl” došao je kao kruna mukotrpnog rada. Ovo je njezin šesti studijski album na kojem se nalazi 10 hitova, a zanimljivo je da gotovo svaki hit prati i atraktivni video spot u režiji Majinog stalnog suradnika, Darka Drinovca.

Osim navedenih pjesama na albumu se nalazi i duet “Dvije lude” s Matom Bulićem te pjesma “Diko moja” koju je Maja otpjevala na ovogodišnjem festivalu u Požegi.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend