Sport

Livančić: Vjerujem kako ćemo ući spremni u nastavak prvenstva

Nogometaši NK Viteza odrađuju već osmi dan priprema u Čitluku, te ih polako privode kraju.

Jedan od standardnih prvotimaca u jesenjem dijelu sezone bio je Tony Livančić, koji nam je prenio svoje viđenje dosadašnjeg dijela priprema.

„Prvi dio priprema smo odradili u Vitezu, gdje nam vremenski uvjeti nisu baš najbolje odgovarali. No, snalazili smo se kako smo mogli i pokušali iskoristiti takve uvjete na najbolji mogući način. Drugi dio, koji odrađujemo ovdje u Čitluku, protiče odlično. Vrijeme nas služi, imamo sve što je potrebno za dobar rad i vjerujem da ćemo ući spremni u nastavak prvenstva“, optimističan je Livančić.

Tijekom pripremnog perioda planirano je da plavo-bijeli odigraju deset utakmica, od kojih je većina već odigrana. Neke su dobivali, neke gubili, ali rezultat sigurno nije u prvom planu, već uigravanje tima i traženje udarne postave.

„Sigurno da smo mogli mnogo više pokazati na pripremnim utakmicama, kako ja tako i ostali igrači. Međutim, došlo je dosta novih igrača, koji se još uvijek prilagođavaju. Svi oni posjeduju određene igračke kvalitete i siguran sam da su prava pojačanja za nas“, ističe ovaj rođeni Vitežanin.

Momčad se za par dana vraća s priprema, a već sljedeće subote igraju generalku na domaćem terenu protiv ekipe Metalleghea iz Jajca.

(www.nkvitez.com)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend