Kulturno-zabavna manifestacija „I ja sam Vitez“ 29.4.2017.godine na Gradskom trgu u Vitezu

Općina Vitez i Inicijativa građana „I ja sam Vitez“ organiziraju manifestaciju povodom obilježavanja Dana općine (28.4.). Svečana sjednica Općine Vitez i prigodni program će se održati 28.4.2017.godine (petak), a kulturno-zabavna manifestacija „I ja sam Vitez“ bit će upriličena 29.4.2017.godine na Gradskom trgu u Vitezu. 

 

Pored sajamskog dijela koji će započeti u 12h, a na kojem će kreativci naše općine predstaviti svoje rukotvorine, bit će upriličeni zabavni, kulturni i sportski sadržaji. Našim će se gradom u 19h, uz pratnju limene glazbe, u punom sjaju prošetati sve sportašice i sportaši, udruge i udruženja kao i pojedinci koji djeluju na području naše općine. Nakon svečanog defilea, na Gradskom trgu od 20h započinje zabavno-glazbeni dio na kojem će nastupiti glazbeni sastav „BalkanEros“. Nećemo otkrivati sve popratne sadržaje, ali svakako možete očekivati veselu i raspjevanu atmosferu uz vatromet, raznovrsnu ponudu hrane, pića, suvenira, delicija i sl.

Podsjećamo da iza Inicijative građana „I ja sam Vitez“ stoji već jedan uspješan projekt pod nazivom „Božić u Vitezu“.

Budi i ti dio ovog velikog događaja kada ćemo svi zajedno uživati i slaviti rođendan našega grada te moći ponosno reći: „I ja sam Vitez!“

Ovom prilikom pozivamo sve kreativce, ugostitelje, udruge, volontere i sve naše sugrađane da se odazovu i sudjeluju na bilo koji način. Svi vi kreativci naše općine koji se bavite izradom rukotvorina, nakita, decoupageom, proizvodite prirodne proizvode ili kozmetiku, izrađujete cvjetne aranžmane, pravite ukusne poslastice ili ste vješti u nečemu drugome, javite nam se!

Također, pozivamo da nam se jave i svi zainteresirani ugostitelji koji žele ponudu na trgu obogatiti hranom, sokovima, kavom ili grickalicama.

Čekamo i sve volontere koji su spremni pomoći u postavljanju štandova, dekoracija i biti pri ruci prilikom organiziranja ovog događaja! Javiti se možete na našu Facebook stranicu „I ja sam Vitez“, kao i na mail stranicu ijasamvitez@gmail.com.

Budi dio promjene koju želiš vidjeti u svom gradu! Udružimo svoje snage, širimo pozitivnu energiju i priredimo našem gradu i građanima rođendansko slavlje kakvo su dugo čekali!!!