Zanimljivosti

Karte u džepu za Evropsko imaju novi sretni dobitnici Pan nagradne igre

Tek je druga sedmica velike nagradne igre Pan piva „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“, a do sada su dodjeljene već 72 vrijedne nagrade.

Ponedjeljak je posebno uzbudljiv dan, jer osim dnevnih nagrada izvlače se i vrijedne sedmične nagrade! Danas je izvučeno pet novih dobitnika Pan ruksaka i pet novih dobitnika replike oficijelne lopte prvenstva, ali i tri dobitnika paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze; Hrvatska – Španija.

Sretni dobitnici koji su putem ove velike Pan nagradne igre sebi osigurali odlazak na Evropsko prvenstvo su: Elvis Berbić iz Tuzle, Marin Petrović iz Visokog i Robert Dević iz Kaknja. Konkaktirali smo ih da provjerimo raspoloženje.

„Nisam vjerovao kada su me nazvali i rekli mi za nagradu! Na poslu sam treutno i dok se ne vratim kući i ne konsultujem sa suprugom, ne mogu ništa reći kako ćemo koristiti nagradu“, kaže Robret Dević iz Kaknja.

„Obradovao sam se puno kartama! Tek slijedi izrada plana koga povesti.  Vjerovatno ću nekog svog prijatelja obradovati i to nekog ko je baš vatreni navijač, da ga ispuštujem maksimlano“, otkrio je Elvis Beribić iz Tuzle.

Marin Petrović iz Visokog je sigurno već toliko slavio te ga nismo uspjeli dobiti kako bi podijelio svoje utiske sa nama. No, sve troje sretnih dobitnika ima priliku na Evropsko prvenstvo, na utakmicu Hrvatska – Španija koja će se odigrati u Bordeauxu 21. 06., povesti sa sobom i neku dragu osobu, uz osigurane plaćene troškove puta i smještaja. Idealno, zar ne?!

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Ako se pitate kako, odgovor je vrlo lako! Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend