Kadetkinje OK “Vitez” obranile titulu prvakinja Kantonalne lige

U Novom Travniku je odigran finalni turnir za prvaka Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji kadetkinja, u kojem su pored ekipe OK “Vitez” sudjelovale još i ekipe OK „ISKRA“ iz Bugojna, OK „VICTORY“ iz Novog Travnika i OK „ARABY“ iz Kaknja.

 

Vitežanke su u obje utakmice i polufinale protiv  OK „ISKRA“ i finalne protiv OK „ARABY“ ostvarile uvjerljive pobjede od 2:0 u setovima, čime su službeno postale prvakinje Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji kadetkinja (u okviru ove lige se natječe 10 klubova), čime su ujedno obranile naslov prvaka iz protekle sezone.

Ujedno su tri igračice OK “Vitez” dobile posebna priznanja, Barbara Bonić – najbolja igračica, Marija Petrović – najbolji bloker i Marija Žabić – najbolji libero.

Ovim putem OK “Vitez” poziva sve ljubitelje ovog lijepog i atraktivnog sporta da dođu u Gradsku sportsku doranu u Vitezu u subotu, 29. 4. 2017. godine, od 10,30 sati, kada će početi završni turnir Omladinske odbojkaške lige KSB u kategoriji juniorki, u kojoj također Vitežanke brane naslov prvaka iz protekle sezone.