Lokalne vijesti

„Jedne noći u decembru“

U organizacijiu druženja „Draganasgarden“ u kulturnom centru „Staklenac“ u  Banjoj Luci je od 11. do 13. prosinca održan sajam kreativaca pod nazivom „Jedne noći u decembru“.


Na sajmu je sudjelovalo 25 izlagača, a naša kreativna sugrađanka Marijana Badrov, članica tog udruženja, također je sudjelovala i prezentirala svoje maštovite rukotvorine poznatije pod nazivom „Dugme“.

Posjetitelji su imali priliku vidjeti i kupiti unikatne proizvode kao što su nakit, odjevni i dekorativni predmeti , modni dodaci, kozmetički proizvodi i sl.

Dragana Pranjić, predsjednica udruženja „Draganasgarden“istaknula je kako ovim sajmom udruženje slavi tek prvu godišnjicu postojanja, ali se može pohvaliti vrlo uspješnom godinom jer iza sebe ima nekoliko sajmova, dosta kreativnih članica te puno rada i iskustva.

Cilj ovogu druženja je  okupiti vrijedne i posvećene umjetnice te organizirati što više sličnih događanja.

„Ako pitate sve moje članice što je cilj ovog sajma, odgovorit će vam da je to jedno veliko druženje i podrška, prije svega. Poslije toga ide da se mi razvijamo kao umjetnice, usavršavamo tehnike, razmjenjujemo iskustva.Djevojke na ovom sajmu svojim unikatnim radovima predstavljaju tradiciju, romantiku, sve što je lijepo i kvalitetno“  kaže Dragana Pranjić. Sajam je bio i humanitarnog karaktera, a pružio je svim posjetiteljima puno zabave i smijeha.

Marijana Badrov je osmislila plakat i pozivnice za sajam, a rekla nam je da se vratila prepuna pozitivnih dojmova, novih iskustava, ali i inspiracije za svoje nove radove. Ističe da je uživala u cjelodnevnom programu, druženju sa svimčlanicama i posjetiteljima te da je ovo za jednog kreativca neprocjenjivo iskustvo i divna uspomena.

U galeriji fotografija možete pogledati dio ugođaja sa sajma.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend