Jasmin Džidić i Milan Muminović: Zadovoljni osvojenim bodom protiv Mladosti

 

Zacrtano, planirano i priželjkivano je i ostvareno, moglo bi se reći nakon utakmice Viteza odigrane u subotu protiv Mladosti u Doboju kod Kaknja.

Naime, struka i igrači Viteza su i u najavi utakmice isticali plan i želju vratiti se u Vitez neporaženi i u tom su, na opće zadovoljstvo, i uspjeli. Osvojili su bod (0 : 0) i „vratili se kući pjevajući“

„Zadovoljni smo, a kako i ne bi bili kada je bod osvojen u gostima i to kod direktnog konkurenta u borbi za ostanak u Premijer ligi. Utakmicu smo planski počeli opreznije, u nešto zatvorenijoj formaciji koja nije dozvoljavala domaćinu da se „razmaše“. Cijelo prvo poluvrijeme Mladost je stvorila tek jednu ozbiljniju priliku za postizanje gola u 17. minuti, no i mi smo u tom dijelu susreta imali dobru priliku preko Jusufbašića koju nismo realizirali.

U nastavku susreta izvršili smo neke izmjene, promijenili formaciju i sustav igre koji je davao konkretne i vidljive rezultate na terenu. Protivnik je bio nemoćan, a mi smo u 81. minuti, preko Anastasova imali stopostotnu priliku za osvojiti sva tri boda, koju, na našu žalost, nismo i realizirali“, kazao je za portal Vitez.info Jasmin Džidić, pomoćnik šefa stručnog stožera Viteza, Branka Karačića, te dodao: „Čestitam našim dečkima na dobroj i discipliniranoj igri, korektnom domaćinu na terenu i izvan njega, našim vjernim navijačima koji su u Doboj stigli u velikom broju i tijekom cijeloga susreta nas zdušno bodrili i sudačkoj trojci na čelu s Harisom Kaljanom iz Sarajeva koji su sudili na opće zadovoljstvo“

I ovaj put među najboljim, ako ne i najbolji u redovima Viteza bio je korektor veznoga reda i kreator igre Vitežana, iskusni Milan Muminović.

„Odigrali smo dobro, disciplinirano i odgovorno smo ispunjavali zadatke pred nas postavljene i osvojili za nas bod zlata vrijedan. Istina je, možemo žaliti i za nerealiziranom velikom prilikom desetak minuta prije kraja susreta, ali još jednom treba naglasiti da smo rezultatom u potpunosti zadovoljni. Možemo mi i više i bolje, to svakako vrijedi i za moju igru, a ovaj rezultat svakako je plod i zasluga, dobre i odgovorne igre cijele momčadi, nikako bilo kojeg pojedinca“, kazao nam je Milan Muminović.

 

 

 

(izvor:NK Vitez)