Zanimljivosti

Izvučeni novi dobitnici karata za Evropsko prvenstvo

U novoj smo sedmici, u kojoj, u okviru svoje velike nagradne igre, Pan pivo nagrađuje one koji rado konzumiraju Pan i igraju „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“.

Naime, izvučeni su novi dobitnici dnevnih nagrada, Pan ruksaka i replika oficijelne lopte prvenstva, ali i tri sretna dobitnika paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze; Hrvatska – Španija.

Ukupno Pan je do sada dodjelio čak 160 vrijednih nagrada! Do kraja nagradne igre ostalo je još puno prilika za sve vas da okušate svoju sreću i osvojite karte za UEFA EURO 2016™ ili neku drugu, od ukupno 514 vrijednih nagrada.

Danas kartama za Evropsko prvenstvo i susret Hrvatska – Španija, koji će se održati 21. 6. u Bordeauxu obradovali su se: Abdulah Zulić iz Kalesije, Dragica Petrović iz Tuzle i Anto Šantić iz Viteza. Sve troje sretnih dobitnika ima priliku na Evropsko prvenstvo povesti i neku dragu osobu, uz osigurane plaćene troškove puta i smještaja. Nagrada se može i prenijeti na neku drugu osobu.

Konkaktirali smo i jedinu damu koja je danas imala sreće u izvlačenju sedmičnih nagrada, Dragicu Petrović iz Tuzle koja kaže: „Zaista sam se obradovala kada su me nazvali i javili da sam osvojila karte. Ipak, ja necu ići, ali idu sigurno ili suprug i sin, ili kćerka i sin. Inače, svake godine igram nagradnu igru Pan piva i evo sada sam imala sreće i da osvojim ovu vrijednu nagradu!“

Današnji  dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Besim Begić iz Tuzle, Samir Muratović iz Zenice, Toni Toplan iz Sarajeva, Seida Kulbegović iz Zenice i Jasenko Omerefendić iz Živinica. Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Mensur Hodžić iz Tuzle, Jasmin Nukić iz Živinica, Mensud Hasanagić iz Tuzle, Goran Radivojević iz Visokog i Adi Šoše iz Sarajeva.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima sa specijalnom ambalažom u duhu prvenstva: Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend