Izvučeni novi dobitnici karata za Evropsko prvenstvo

U novoj smo sedmici, u kojoj, u okviru svoje velike nagradne igre, Pan pivo nagrađuje one koji rado konzumiraju Pan i igraju „PAN OTVORI, UEFA EURO 2016™ OSVOJI“.

Naime, izvučeni su novi dobitnici dnevnih nagrada, Pan ruksaka i replika oficijelne lopte prvenstva, ali i tri sretna dobitnika paket aranžmana za dvije osobe za jednu od najatraktivnijih utakmica grupne faze; Hrvatska – Španija.

Ukupno Pan je do sada dodjelio čak 160 vrijednih nagrada! Do kraja nagradne igre ostalo je još puno prilika za sve vas da okušate svoju sreću i osvojite karte za UEFA EURO 2016™ ili neku drugu, od ukupno 514 vrijednih nagrada.

Danas kartama za Evropsko prvenstvo i susret Hrvatska – Španija, koji će se održati 21. 6. u Bordeauxu obradovali su se: Abdulah Zulić iz Kalesije, Dragica Petrović iz Tuzle i Anto Šantić iz Viteza. Sve troje sretnih dobitnika ima priliku na Evropsko prvenstvo povesti i neku dragu osobu, uz osigurane plaćene troškove puta i smještaja. Nagrada se može i prenijeti na neku drugu osobu.

Konkaktirali smo i jedinu damu koja je danas imala sreće u izvlačenju sedmičnih nagrada, Dragicu Petrović iz Tuzle koja kaže: „Zaista sam se obradovala kada su me nazvali i javili da sam osvojila karte. Ipak, ja necu ići, ali idu sigurno ili suprug i sin, ili kćerka i sin. Inače, svake godine igram nagradnu igru Pan piva i evo sada sam imala sreće i da osvojim ovu vrijednu nagradu!“

Današnji  dobitnici ruksaka Pan UEFA EURO 2016™ su: Besim Begić iz Tuzle, Samir Muratović iz Zenice, Toni Toplan iz Sarajeva, Seida Kulbegović iz Zenice i Jasenko Omerefendić iz Živinica. Replike oficijelne lopte UEFA EURO 2016™ osvojili su: Mensur Hodžić iz Tuzle, Jasmin Nukić iz Živinica, Mensud Hasanagić iz Tuzle, Goran Radivojević iz Visokog i Adi Šoše iz Sarajeva.

Budite i vi jedan od sretnih dobitnika i okušajte svoju sreću uz Pan!

Pronađite kod na unutrašnjoj strani čepa Pan piva, koji se nalazi na proizvodima sa specijalnom ambalažom u duhu prvenstva: Pan Lager povratnoj boci 0,5l i Pan Lager Mega pet 2l, i pošaljite SMS-om na broj 091 212 410 ili putem www.pan.ba. Možete slati neograničen broj kodova sa istog broja te tako povećati šanse za osvajanje neke od sjajnih Pan nagrada.