Izuzetno uspješan vikend za karate klub „MLADOST“ Vitez

Karate klub „Mladost“ Vitez bogatiji je za 9 medalja i 60 položenih učeničkih zvanja od bijelo-žutog do smeđeg pojasa.

U subotu, 15.06.2019. godine u Bugojnu je održan međunarodni turnir „Bugojno Open 2019“ na kojem je nastupilo preko 380 natjecatelja iz 48 klubova iz Bosne i Hercegovine i regije. Natjecatelji iz Viteza su osvojili 10 medalja i to 3 zlatne, 3 srebrene i 4 brončane medalje.

Zlatne medalje osvojili su Majra Trako, Harun Haskić i Belmin Spahić u kategoriji borbe, srebrene medalje su osvojili Majra Trako u kategoriji kate, te Danijel Strukar i Husein Selava u kategorij borbe dok su se brončanim medaljama okitili Ema Bešić katama i borbama, Dominika Maleš, Luka Šapina.

Već sljedeći dan, u nedjelju 16.06.2019 za ove iste natjecatelje kao i njihove druge kolege iz kluba održano je polaganje za učenička zvanja.
Šef stručnog stožera, Aldin Adilović, zadovoljan je postignutim rezultatima koje njegovi natjecatelji ostvaruju na svakom nastupu na kojem se pojave, a svim članovima koji su uspješno položili za pojaseve od srca čestita. Posebno se zahvaljuje njihovim roditeljima i trenerima koji su im velika podrška.