Vijesti iz BiH

HT Eronet na Večernjakovu pečatu

HT Eronet ove je godine, kao jedan od glavnih sponzora, pružio potporu Večernjakovu pečatu, izboru osobe godine za 2015. koji je održan u Hrvatskome domu Hercega Stjepana Kosače.

„Večernjakov pečat je manifestacija koja promovira mnoge pozitivne vrijednosti – postignuća, događaje, uspjehe, osobe koje su obilježile prethodnu godinu, ali i podsjeća na sve ono što je iza nas. Upravo takva jedna manifestacija koja promiče pozitivizam i onu, ja bih rekao, svijetlu, ljepšu stranu života, jedan je od razloga radi čega se HT Eronet odlučio za potporu ovome hvalevrijednom projektu. HT Eronet, u skladu sa svojim postulatima društveno odgovornog poduzeća, koje osluškuje potrebe zajednice, nastoji biti prisutan u svim projektima koji promoviraju istinske vrijednosti, uspjehe, potiču kreativnost, humanost, edukaciju, sportsku i svaku drugu izvrsnost. Potpora društvenim događajima i manifestacijama, sportskim zbivanjima i klubovima, uspješnim pojedincima u svim sferama života, onima koji se ističu po svojoj izvrsnosti, također potpora humanitarnim projektima i akcijama, ono je po čemu bismo željeli da HT Eronet bude prepoznat.  Uvijek smo spremni podržati sve ono što doprinosi boljitku i promociji pozitivnih vrijednosti u našemu društvu i mislim da je ta opredijeljenost i taj put, jamac za siguran iskorak u budućnost“, kazao je Vilim Primorac, predsjednik Uprave HT Eroneta na crvenom tepihu Večernjakova pečata.

Tijekom programa ovogodišnjeg Pečata, predsjednik Primorac je uručio nagradu u kategoriji “Ponos BiH – pothvat”  Enesu Omeroviću.

Inače, Večernjakov pečat za osobu 2015. godine dobio je glumac Enis Bešlagić.

 

 

(izvor:HT Eronet)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend