Grand kafa ponovo nagrađuje vjernost svojih potrošača!

Grand kafa je još jednom odlučila obradovati svoje vjerne potrošače i to novim kolom nagradne igre „Vidim ti siguran dobitak“. Već od 16. maja biće aktivan besplatni broj telefona EuroExpress brze pošte 0800 51 100, putem kojeg ćete moći poručiti željeni poklon na kućnu adresu. Nagradna igra će trajati do 14. jula na teritoriji cijele BiH. Jedinstvena je potome što nema izvlačenja sretnih dobitnika, jer dobitnik je svako ko sakupi dovoljan broj bodova sa dna pakovanja Grand Gold i Grand Aroma kafe od 500 i 200 gr.

U prethodna dva kola imali smo fantastičan odziv naših potrošača. Podijelili smo na hiljade vrijednih komada posuđa renomirane fabrike „Metalac“ i tako obradovali svoje vjerne konzumente Grand Gold i Grand Aroma kafe. Od završetka drugog kola, gotovo svakodnevno smo imali zahtjeve naših potrošača da nastavimo sa nagradnom igrom. Iz tog razloga smo obezbijedili da, svako ko naredna dva mjeseca sakupi dovoljan broj bodova, postaje siguran dobitnik. U prošlim kolima nagradne igre, naše vjerne potrošače smo nagrađivali sa tavama „Metalac“ u dvije veličine i sa šerpom sa staklenim poklopcem. Ovaj put ćemo naše korisnike nagraditi sa vrhunskim tepsijama iz „Metalca“ i to opet u tri veličine. Ovo je sjajna prilika da se kompletira dobar dio veoma kvalitetnogposuđa potrebnog svakom domaćinstvu. – rekli su iz Grand kafe.

Uživati u vrhunskom mirisu i ukusu ekstra kvalitetne Grand kafe i još zbog toga biti nagrađen, privilegija je svakog potrošača. A sve to iz topline svog doma. Jer da bi dobili svoj poklon, potrebno je samo sakupiti dovoljan broj bodova za tepsiju po želji i pozvati besplatan telefon brze pošte EuroExpress i vaš poklon će vam biti isporučen na kućna vrata bez ikakvog dodatnog troška. To može samo vaša Grand kafa!

Nagradna igra kojom Grand kafa nagrađuje vjernost svojih potrošača ima poseban mehanizam dodjele nagrada, prilagođen tako da učesnici igre nemaju nikakav dodatni trošak. Trebaju se samo skupljati bodovi koji se nalaze na dnu pakovanja Grand Gold i Grad Aroma kafe od 200g i 500g na kojima su odštampani bodovi u vrijednosti 2 ili 5. Potrebno je da potrošač isjeca bodove sa dna pakovanja (bod sa brojem 2 sa 200g ili 5 sa 500g) i kada sakupi potreban broj bodova za željeni poklon, pozove besplatni telefon EuroExpress brze pošte 0800 51 100. Poklone može da preuzme odmah u najbližoj poslovnici EuroExpressa ili da ga poruči na kućnu adresu i to potpuno besplatno.

Za sakupljenih 30 poena sa pakovanja Grand kafe učesnici dobijaju na poklon malu tepsiju, za 40 poena tepsiju srednje veličine, a za 50 poena Grand kafa im poklanja veliku tepsiju.

Više informacija o nagradnoj igri Grand kafe mogu se pronaći na 

www.grandkafa.com