GNK Dinamo Zagreb organizira nogometni kamp u Novom Travniku

Udruga za poticaj razvoja općine Novi Travnik “PRONT” i GNK Dinamo Zagreb organiziraju nogometni kamp u Novom Travniku koji će biti održan od 3. do 7. lipnja na Gradskom stadionu u Novom Travniku…

Selektivni kamp Dinama predstavlja dugoročnu orijentaciju zagrebačkog kluba prema talentiranim igračima iz regije. Kamp je namijenjen igračima od 8-18 god.

Uz selektivne procese kamp nudi i proces opće sportske i vrhunske nogometne edukacije. Najbolje ocijenjeni igrači bit će pozvani na provjere u Nogometnu školu GNK “Dinamo Zagreb”, a svi selektirani igrači bit će uključeni u klupsku bazu podataka kako bi se kontinuirano pratio njihov razvoj kao igrača i sportaša.

Dinamo kroz stav trenera, pristup treningu, zahtjeve i specifičnu terminologiju upoznat će i pomoći pripremiti igrače za veće domete u razvoju osobnog talenta.

“Srednjobosanski kanton je bio i ostao rasadnik dobrih nogometaša, i mi ćemo početkom lipnja pokušati pronaći dječake koji bi svoju nogometnu karijeru mogli nastaviti u GNK Dinamo”, kazao je Salih Salihović, povjerenik Nogometne škole GNK Dinamo za Bosnu i Hercegovinu.

Predsjednik Udruge “PRONT” Ivica Džambas istaknuo je kako su predstavnici Dinama izrazili veliku želju da se ovogodišnji kamp održi baš u Novom Travniku. Podsjećamo da su Veterani Dinama gostovali u Novom Travniku na završnici Božićnog turnira, gdje su doživjeli veliku dobrodošlicu i ovacije.

“Ovo je velika reklama za naš grad. Novotravničani su oduvijek bili dobri nogometaši te svakako naš grad zaslužuje da bude domaćin nogometnog kampa. Dinamo ima jednu od najboljih nogometnih škola u Europi i zahvalan sam im što su izabrali naš grad da bude domaćin nogometnog kampa” rekao je načelnik Novog Travnika Refik Lendo.

Kamp je namijenjen za dječake uzrasta od 6 do 18 godina, a broj mjesta je ograničen. Sa djecom će raditi ugledni treneri nogometne škole Dinamo Zagreb koji će po završetku kampa izabrati one najbolje koji će sudjelovati na završnom selektivnom kampu u Zagrebu.

Za više informacija o nogometnom kampu GNK Dinama pozovite broj 063/829/516.

Prijavni obrazac možete preuzeti OVDJE