Lokalne vijesti

FRIZERLAND VITEZ: Moroccanoil Masterclass i službeno predstavljanje najnovije linije za njegu obojene kose – Color Complete!

Od samog svog začetka poduzeće Frizerland iz Viteza vjerno prati svjetske novitete iz svijeta njege kose, pa je tako, očekivano, postao ekskluzivni distributer za Moroccanoil.

Tim povodom organizirali su Moroccanoil Masterclass u Bosni i Hercegovini, a nakon toga uslijedilo je i službeno predstavljanje najnovije linije za njegu obojene kose – Color Complete!

Prezentaciju je vodio internacionalni edukator Moroccanoila-a za područje Europe – Angelo Fraccica koji je na kosi tri modela demonstrirao čudesne efekte novog, revolucionarnog sistema za njegu obojene kose.

Evo što je rekao o novoj liniji proizvoda Moroccanoil-a…

Zanimljiva je i priča o počecima korištenja arganovog ulja…

Brand manager Moroccanoila u Frizerlandu je Jelena Mlakić, koja nam je prenijela još neke zanimljivosti o liniji Moroccanoil-a…

Važno je još napomenuti da u Frizerlandu traje akcija za sve frizere, tijekom koje se proizvodi iz Linije Moroccanoila mogu kupiti po 40% nižim cijenama. Akcija traje do kraja mjeseca!

(Radio Vitez)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend