FOTO: Otvorena nova prodavaonica Konzum Tron

Konzum je danas otvorio novu prodavaonicu Konzum Tron u Travniku, na adresi Donje Putićevo bb. Prodavnica se prostire na gotovo 600 m2 i nudi bogat asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda za svakodnevne potrebe domaćinstva.

Ponuda obuhvaća dnevno svježe i kvalitetno voće i povrće, svježe meso, pekarske i delikatesne proizvoda te osnovne životne namirnice, piće i slatkiše uz značajnu zastupljenost domaćih proizvoda, kao i veliki izbor proizvoda za čišćenje, njegu i higijenu. Dodatnu specifičnost asortimana čine proizvodi Konzumovih trgovačkih marki s najboljim omjerom cijene i kvaliteta.

U novoj prodavaonici Konzum Tron zaposleno je 15 djelatnika.

Konzum Tron je četvrta prodavaonica koju smo otvorili u ovoj godini. Usporedo s otvaranjem novih prodavaonica, renovirali smo i ponovno otvorili za kupce tri postojeća prodajna objekta. Sretan sam jer smo usprkos neizvjesnim okolnostima nastalim zbog pandemije, ipak uspjeli pripremiti i realizirati veći dio plana širenja naše maloprodajne mreže. Danas smo neposredno prije samog otvorenja Konzuma Tron, uz poštivanje epidemioloških mjera, ugostili naše partnere dobavljače i zajedno s njima obišli prodavaonicu, a potom dobrodošlicu poželjeli našim kupcima. Vjerujemo da su kupci zadovoljni i da će Konzum Tron biti njihovo novo mjesto ugodne i što je još važnije povoljne kupovine, koje će sa zadovoljstvom redovno posjećivati“ – izjavio je Stipan Škoro, direktor Sektora maloprodaje Konzuma.

Povodom otvorenja Konzuma Tron najsretniji kupci su nagrađeni vrijednim poklonima na kolu sreće, a svaki 50. kupac dobio je cijelu kupovinu potpuno besplatno. Značajne uštede kupci su ostvarili uz posebnu akcijsku ponudu kreiranu povodom otvorenja.

Već idućeg tjedna Konzum otvara novu prodavaonicu u naselju Brnjaci nadomak Kiseljaka, a uskoro i još jedan prodajni objekt u Livnu.