EuroExpress brza pošta: Novi paket shop u Vitezu

Kompanija EuroExpress brza pošta je, izlazeći u susret potrebama postojećih i budućih korisnika usluga, otvorila novu poslovnicu – paket shop u Vitezu, koji je smješten u Tržnom centru GMS.

Sa otvorenim paket shopom u poslovnoj zoni Vitez proširena je i mreža gradova u kojima EuroExpress brza pošta ima svoje predstavništvo. Tako je dosadašnjim distributivnim centrima širom BiH pridružen i Vitez, kao značajno poslovno i ekonomsko sjedište BiH i dvanaesto predstavništvo EuroExpress-a.

U paket shopu vrši se prijem pošiljaka za domaći i međunarodni transport, usluge pakovanja koje obezbjeđuju dodatno osiguranje pošiljaka, a takođe paketi se mogu i preuzimati.

Radno vrijeme paket shopa je od 8.30 do 17.30 časova, od ponedjeljka do petka.

Nedavno je EuroExpress brza pošta otvorila i paket shop u centru Bijeljine, a cijeli projekat paket shopova osmišljen je u prvom redu radi dodatnog zadovoljenja potreba korisnika usluga, kako bi na jednom mjestu mogli jednostavno, brzo i pouzdano upakovati i poslati pošiljke.

Takođe, iz EuroExpress-a podsjećaju da kao licencirani zastupnik FedEx-a za BiH, obezbjeđuju dostave paketa u preko 220 zemalja širom svijeta.

Više informacija o uslugama EuroExpress brze pošte možete dobiti pozivom na besplatni broj telefona 0800 51 100 ili posjetom web sajta www.euroexpress.ba