Divna priča iz OŠ Dubravica Vitez

U svijetu još uvijek ima dobrih, vrijednih i plemenitih ljudi. Iz OŠ Dubravica Vitez stiže nam priča baš o takvom čovjeku. Roditelj, dva učenika iz Osnovne škole Dubravica Vitez, prije dvije godine pomogao je školu kupovinom  nastavnih pomagala za kabinet fizike.

Dvije godine nakon, isti roditelj je u ovoj školskoj godini kupio nove karte Svijeta, karte Azije, Australije, Europe i Afrike te globus za kabinet geografije.

Ukupna vrijednost pomagala za kabinet geografije iznosi 2.500 KM, a najavio je i kupovinu  pomagala za kabinet kemije u idućoj školskoj godini.

”Neizmjerno smo zahvalni našem divnom roditelju koji je samozatajan i veliki dobročinitelj za našu školu, veliko hvala od srca” – kazala je ravnateljica OŠ Dubravica Vitez Olga Krezić.

Nastavnica Gabrijela Sučić je također iznimno zahvalna, osobito jer su učenici u prošloj školskoj godini osvojili 1. mjesto na natjecanju iz geografije učenika Županije Središnja Bosna.

Roditelj koji je donator u ovoj školi želi ostati anoniman, ali itekako je svjestan koliko je važno djeci pružiti priliku da na adekvatan način usvoje nova znanja kako bi bili što uspješniji u budućnosti. Srce ovog roditelja je veliko i dokaz je kako još uvijek postoje nesebični i plemeniti ljudi.

Neka pomagala donirana ovoj školi služe svim budućim generacijama učenika, a biti dobar čovjek jedino je važno na ovome svijetu.