Pjesme

Divlje Jagode objavile novi singl “Evo banke cigane moj”

Živuće rock legende Divlje Jagode, predvođene karizmatičnim Zeletom, objavile su novi singl, obradu popularne tradicionalne mađarske pjesme “Evo banke cigane moj”.

Riječ je o zanimljivoj rock obradi pjesme koju je na našim prostorima popularizirao Zvonko Bogdan uz zvuke tambure i violine.
Pjesma je jučer premijerno emitirana u emisiji Glazbeni show Dalibora Petka na Narodnom radiju, a spot će premijerno biti emitiran na CMC televiziji tijekom veljače.

Divlje Jagode su nakon desetogodišnje diskografske stanke krajem 2013. godine objavili hvaljeni album “Biodinamička ljubav” s brojnim uspješnim singlovima kao što su “Samo da znaš”, “Kad te netko spomene”, “Ne nisam ja”, “Ti bez riječi znaš”, “Srce ne laže” i drugi. Sredinom prošle godine objavljen je i dugoočekivani dvostruki vinil “Divlje jagode – Greatest hits”. Na dvostrukom, 180 gramskom vinilu u crvenoj boji nalazi se 19 pjesama iz bogate diskografske karijere koja traje od 1978. godine i koja je iznjedrila brojne hitove koje stari fanovi cijene, a novi tek otkrivaju. Na LP albumu tako možete naći pjesme iz svih faza dugotrajne karijere, koje je posebno za izdanje odabrao Zele Lipovača. Među njima su “Divlje jagode”, “Motori”, “Krivo je more”, “Let na drugi svijet”, “Jedina moja”, “Konji”, “Marija”, “Samo da znaš”… Izvrsno likovno oblikovanje LP-a potpisuje Igor Kelčec.

Izvor: cmc.com.hr

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend