Bonić: Borac dobro poznajemo, idemo po pozitivan rezultat

Nakon četiri odigrana kola nogometaši Viteza prikovani su za dno tabele BH Telecom Premijer lige BiH Naime, Vitežani imaju samo jedan bod, a već za vikend očekuje ih gostovanje banjalučkom Borcu.

I pored teške situacije, trener NK Vitez Ivica Bonić je optimista.
“Respektujemo Borac koji je kvaitetnija ekipa, ali nećemo se predati. Idemo u Banja Luku da ostvarimo pozitivan rezultat. Borac dobro poznajemo, igrali smo generalku prije mjesec dana i mislim čak da mi bolje njih poznajemo nego oni nas”, kazao je Bonić za SportSport.ba.
“Neću ponavljati da smo u problemima. Ipak, raduje nas što je pravo nastupa stekao Josip Šantić, dok će nam nedostajati golman Ivan Tirić koji je povrijeđen”, jasan je trener Vitežana.
Prelazni rok za NK Vitez nije završen. “Trebala bi nam se priključiti dva igrača iz Hrvatske, ali ništa još nije konkretno. Tražimo 2-3 igrača do kraja prelaznog roka na pozicijama veznog te napadača”, otkrio je Bonić.
Kako saznajemo, u NK Vitez su bili zainteresovani za dovođenja Dalibora Pandže,koji je ipak se odlučio za odlazak u jednog niželigaša iz Italije.

(sportsport.ba)