Bogomir Barbić pristupio HSP-u BiH

Predsjednik Općinskog vijeća Fojnica dr. Bogomir Barbić pristupio HSP-u BiH i imenovan povjerenikom podružnice Fojnica.

Predsjednik HSP-a BiH Stanko Primorac zajedno s zamjenikom predsjednika i Berislavom Elezom i dopredsjednicima Viktorom Kvesićem i Lazom Rajičem obišao podružnice U središnjoj Bosni.

Prilikom posjete predsjednik je upoznat o stanju u podružnicama u Županiji središnja Bosna. Kao što je poznato da je dosadašnji predsjednik podružnice Fojnica prof. Mijo Perić upoznao vodstvo stranke da nije u mogućnosti voditi podružnicu isključivo zbog zdravstvenog stanja u razgovoru s članovima podružnice predsjednik Primorac  imenovao jedr. Bogpmir Barbić povjerenikom  podružnice HSP-a BiH Fojnica.

Dr Barbić se zahvalio na ukazanom povjerenju te je istakao da u Fojnici ima velikog zanimanja za HSP BiH te da će uz dosadašnje članove i veliki broj novih članova organizirati jaku podružnicu a na predstojećim lokalnim izborima ostvariti značajan rezultat.

Zbog izostanka dosadašnjeg predsjednika Podružnice HSP-a BiH Bugojno koji se nalazi u inozemstvu predsjednik Primorac Imenovao je Povjerenikom dosadašnjeg dopredsjednika Ljubana Živka.

Razgovaralo  se i o predstojećim lokalnim izborima i o mogućim koalicijama predsjedništvo HSP-BiH je odlučilo dati potpunu autonomiju podružnicama o odlučivanju izlaska na izborei  eventualnim koalicijama.