Regionalne vijesti

‘Zadarski Fritzl’ godinama silovao maloljetnu kćer koja mu je rodila dijete

Krajem srpnja muškarac iz Zadra u kasnim četrdesetim godinama završio je u istražnom zatvoru nakon što ga je jedna od kćerki odlučila prijaviti.

Djevojka je tako zaustavila višegodišnje fizičko i psihičko zlostavljanje kojem su ona i njena obitelj bili izloženi. ŽDO u Zadru pokrenulo je istragu protiv monstruma koji je duži niz godina silovao najstariju kćerku te mu je ona, po svemu sudeći, kao maloljetnica rodila dijete, javlja Zadarski.hr.

Muškarac je osumnjičen za ukupno pet kaznenih djela među kojima su kazneno djelo spolnog zlostavljanja i iskorištavanja djeteta, teško kazneno djelo protiv spolne slobode, teško kazneno djelo protiv spolne slobode prema bliskoj osobi na osobito ponižavajući način, za nasilje u obitelji te za povredu djetetovih prava.

Zadarski slučaj Fritzl godinama se odigravao u jednom velikom gradskom stambenom naselju. Susjedi su često policiji prijavljivali buku koja je izbijala iz njihovog stana, a policija je protiv oca u više navrata podnosila prijave zbog narušavanje javnog reda i mira i obiteljskog nasilja.

(vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend