Glazbene vijesti

‘Vole ga i majke i kćeri’ – Leo predstavlja novi singl ‘U dobrim rukama’!

Njegove pjesme vole svi, a generacije ih pjevaju na odličnim zabavama ili uz radijske etere. S druge strane, on sam je nenametljiv, ali godinama odlično pjeva i u vrhu je glazbene scene.

Svima dobro znani Leo, u izdanju Hit Recordsa predstavlja novi singl ‘U dobrim rukama‘.

Nova Leova pjesma nastala je u autorskoj radionici Faye, koji potpisuje tekst, dok je Leo zaslužan za glazbu, a Natko Smoljan, za aranžman i produkciju. Izvršni producent cijele priče oko nove pjesme je Fayo.

Sam Leo izuzetno se raduje izlasku nove pjesme, za koju vjeruje kako će u kratko vrijeme osvojiti radijski eter diljem regije, ali i ono najvažnije – srca publike, koja ga vjerno prati sve ove godine njegove glazbene karijere. ‘Nakon nekog vremena našao sam se s Fayom i odlučili smo se stilski, da se vratim pjesmama ‘Ako varaš’, ‘Što su me usne lagale tvoje’ ili ‘Hej, ljubavi stara’, jer smo shvatili da takvog žanra nedostaje. Fayo je zaslužan za odličan tekst i nadam se kako će pjesma pronaći put do srca slušatelja.

‘U dobrim rukama’ je prava pozitivna i optimistična pjesma sa preksrasnim tekstom o ljubavi’, zaključio je Leo.

Čovjek koji potpisuje tekst i izvršnu produkciju, popularni Fayo, istaknuo je: ‘Leo i ja smo dugogodišnji suradnici, imamo sličan senzibilitet, mislim da pogađamo tu čistu i iskrenu dozu emocija, romantike, što je danas nekako rijetkost u ubrzanom svijetu. Nova pjesma mi je draga jer je nastala spontano i mislim da će se svidjeti publici. Leo je sjajan vokal, a mi nastavljamo suradnju, te vas čeka još puno lijepih pjesama. Hvala i Natku Smoljanu za pozitivni aranžman i novu dozu energije.’

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend