Sport

Vitežanin Roberto Soldić bori se u petak na FFC 20 u “Ciboni”

FFC će u petak, 23. listopada, u Domu Dražena Petrovića, održati prvu zagrebačku priredbu nakon dvije godine odsustva iz hrvatske metropole. Odličan popis borbi zainteresirao je publiku, jer karata za parter više nema.

Predsjednik Final Fight Championshipa Orsat Zovko kazao je na službenoj press konferenciji kako su se potrudili dovesti najkvalitetnije borce u ovom trenutku, a među njima će se naći i Vitežanin, Roberto Soldić.

Roberto Soldić je slavio u četiri meča, a brutalno je pokraden na zadnjem meču u Budvi, gdje su suci usprkos Soldićevoj dominaciji pobjedu poklonili njegovom protivniku, Marku Radakoviću.

„Još uvijek me boli nezasluženi poraz, odnosno ukradena pobjeda u Budvi, ali svejedno nisam klonuo duhom. Svi su imali priliku vidjeti na tv ekranima bezobraznu krađu, ali to je iza nas. Pripreme za ovaj meč su prošle jako dobro. Naporno sam radio, svaki dan imao dva treninga. Ovo je jako važna borba za mene u FFC-u, uz vrhunsku organizaciju, zahvalan sam gospodinu Zovki što sam dobio priliku boriti se. Protivnik je domaći, iz American Top Teama, Saša Drobac, koji važi za jednog od najboljih boraca u regiji, ima skor 3-1. Ja u ovom meču idem popraviti ono što su me pokrali u Budvi na MFC-u i nadam se da ću meč završiti prekidom na svoje i zadovoljstvo mojih navijača“, poručio je za vitez.info Roberto Soldić.

Prijenos borbe Roberta Soldića, kao i kompletnog FFC spektakla u „Ciboni“ možete pogledati na FightChannel i HRT 4.

„Za ovu borbu sam se spremao u svom klubu “University of Fighting” u Dusseldorfu u Njemačkoj, a također sam bio i u Mikes Gym-u u Nizozemskoj gdje sam radio sa velikanima ovog sporta. Očekujte dobar meč”, zaključuje Roberto.

I ovoga puta želimo svu sreću našem Robertu, a sasvim sigurno će velik broj Vitežana s nestrpljenjem čekati meč u kojemu će, vjerujemo, ostvariti novu veliku pobjedu. Sretno Roberto!

(vitez.info)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend