Vitez pregazio košarkaše Busovače

Košarkaši Viteza na svome su parketu pregazili goste iz Busovače rezultatom 111:63. Od prve minute Vitez je dao do znanja da gosti u ovome susretu nemaju što tražiti. Kako je susret odmicao naši košarkaši su samo povećavali prednost te su u ovoj utakmici nastupili i mladi igrači Viteza, koje nismo imali priliku gledati u dosadašnjem dijelu prvenstva.

Kako bi mladi Vitežani dobili što veću minutažu, Pandža je ”žrtvovao” Palavru, Blaškana i Šeru koji su ostali na tribinama, dok je Križanović odirao svega petnaestak minuta. Svoju prigodu sjajno su iskoristili mladi Sluganović, Rajić, Kovač i Ivanković, a dobru igru prikazali su pomalo zaboravljeni Pojavnik, Šimić i Hajder. U posljednjem 22. kolu Vitez je slobodan te je ovo bila posljednja utakmica košarkaša pred doigravanje za prvaka A-1 lige Herceg-Bosne. Doigravanje počinje 13. travnja, a pored Viteza, za plasman u elitni razred BH košarke borit će se Posušje i Grude, dok četvrti putnik još uvijek nije poznat.
HKK ”Vitez” – KK ”Busovača” 111:63
Gradska sportska dvorana Vitez. Gledatelja: 150.
HKK ”Vitez”: Kovač 4, Rajić 9, Pojavnik 11, Frljić 6, Mlakić 8, Križanović 18, Ivanković 5, Sluganović 6, Šimić 8, Hajder 29, Biogradlija 7.
KK ”Busovača”:Keranović 19, Brnada 14, Milić 3,I. Petrović 2, Lovrić 2, Bambur 10, A. Petrović, Dizdarević 2

(vitez.info)