Veliki hit Miše Kovača “Ako me ostaviš” nakon 35 godina dobio novi videospot

U trećem tjednu posvećenom legendi hrvatske glazbe, Miši Kovaču, objavljen je još jedan njegov videospot i to za veliki hit “Ako me ostaviš”.

Pjesma je dobila dobila novu, modernu vizualnu ljubavnu priču u kojoj su glavni akteri upravo Mišo i njegova supruga Lidija. Pjesmu je za album “Ti si pjesma moje duše” skladao Mišin dugogodišnji suradnik i jedan od najboljih skladatelja i tekstopisaca u našoj povijesti, Đorđe Novković na tekst Dragane Stanić i Željka Pavičića, dok je aranžman radio Mato Došen.

Jedan od najdražih Mišinih suradnika, Željko Petreš, potpisuje i treći od ukupno četiri videospota koja će ugledati svjetlo dana, a uz prekrasne kadrove Dalmacije prikazuje i neraskidivu ljubav Miše i Lidije te mladog zaljubljenog para koji se također pojavljuje u spotu.

Pjesma “Ako me ostaviš”, osim što se nalazi na albumu “Ti si pjesma moje duše” iz 1986. godine, dio je i velike “Antologije” za koju je 131 pjesmu odabrao sâm Mišo Kovač.

Uskoro će biti objavljen još jedan videospot Željka Petreša, ovoga puta za vjerojatno najveći Mišin hit, vječnu pjesmu “Ostala si uvijek ista”.

Netom poslije snimanja spotova CMC televizija je posjetila Mišu Kovača i snimila opsežni intervju koji će uskoro biti prikazan ekskluzivno na CMC-ju u serijalu emisija “Portret”.