Vijesti iz BiH

Sutra komemoracija i sahrana Ivice Osima

Iz Nogometnog kluba Željezničar obavijestili su javnost da će se komemoracija Ivice Osima održati u planiranom terminu u subotu u 11 sati, ispraćaj sa Stadiona Grbavica je otkazan, a nova satnica sahrane je u 14 sati na Gradskom groblju Bare u Sarajevu.

Izravan prijenos komemoracije i sahrane možete gledati na BHT 1. “U svrhu što dostojanstvenijeg ispraćaja Švabe, Fudbalski klub Željezničar će organizirati komemoraciju koja će se održati prije sprovoda u prostorijama Narodnog pozorišta u Sarajevu u subotu u 11 sati.

Zbog ograničenog broja mjesta komemoraciji će prisustvovati samo delegacije i pojedinci koji su potvrdili svoj dolazak, te rodbina i prijatelji obitelji  Osim”, priopćili su iz FK Željezničar. Ispraćaj i mimohod sa Stadiona Grbavica do Gradskog groblja Bare koji su bili planirani za 12:30 sati su otkazani zbog najavljenih loših vremenskih uvjeta.

Sahrana na Gradskom groblju Bare, umjesto u 15, počet će u 14 sati, te će za građane u komemorativnom centru Bare biti otvorena komemorativna soba za posljednji pozdrav Ivici Osimu u periodu 12:00 do 13:45 sati.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend