Glazbene vijesti

Šuput je priznala da osvježava usne, a Severina šuti kao riba

Severina se pomno pripremila za ljetne gaže tako što je osvježila usnice hijaluronom i stavila umetke u kosu. Maja Šuput napravila je usne za spot ‘Nevaljala’.

 

Poznate dame naše estrade nerijetko za videospotove, koncerte ili fotografije na društvenim mrežama rade na tome da budu još privlačnije kroz razne tretmane. 
Pune usnice već godinama su apsolutni “must have”.

Stručnjaci tvrde da pune i senzualne usne, kakve imaju Angelina Jolie ili Scarlett Johansson, mogu skinuti nekoliko godina s lica pa tu taktiku koriste i naše zvijezde. S vremena na vrijeme počaste se novim, unaprijeđenim “lookom” kroz estetske korekcije.

Pjevačica Maja Šuput (37) priznala je kako osvježava usne.

Maja Šuput napravila je usne za spot ‘Nevaljala’, a tad se toj promjeni ponajviše veselio njezin tadašnji dečko Mario Foto: Privatni album

– Ne znam zašto se svi toliko zanimaju za moje usnice. Gornju usnu povećala sam običnim hijaluronom čiji učinak traje tri mjeseca, i to sam odlučila napraviti zbog spota ‘Nevaljala’. Meni ta promjena nije jako bitna pa mi je čudno što je svima drugima bitna. Povećanje usnica bio je čisti eksperiment, a inače volim eksperimentirati – rekla je prije nekoliko godina za medije Maja koja se pohvalila da se, otkako je povećala usne, ne prestaje ljubiti.

Nikolina Pišek (41) nedavno je napravila totalnu pomutnju kad je objavila svoj video iz St. Tropeza. U fokus je htjela staviti svoju figuru, ali svi su pričali o njezinim nabreklim usnicama.

Nikolina se na humanitarjnoj večeri, uz Seana Penna, Madonnu i Kravitza, pojavila s ‘novim’ usnama. Foto: Instagram

Severina Kojić (45) zapalila je obalu svojim koncertima, a svima je pokazala ljetni dodatak. Pjevačica se nedavno podvrgnula tretmanu korekcije usana hijaluronskom kiselinom, a stavila je i umetke u kosu.

– Na starim fotografijama gospođe Kojić može se uočiti manji deformitet na lijevoj strani gornje usne, dok sad Severinine usne izgledaju svježije. To se može postići s malom dozom hijaluronske kiseline koja na sebe navlači vodu i time osvježi usne – objasnio je stručnjak za estetsku kirurgiju.

Severina se pomno pripremila za ljetne gaže tako što je osvježila usnice hijaluronom i stavila umetke u kosu. Foto: privatni album

Severina nikad nije komentirala svoje estetske zahvate.

(24sata.hr)

 

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend