Roditelji preminule mis Austrije Ene Kadić: Žrtva je čovjeka iz zloglasne sekte!

Roditelji preminule Miss Austrije Ene Kadić, porijeklom iz BiH, koja je 16. listopada pod nejasnim okolnostima pala s Europskog mosta na inzbruškom brdu Bergizel i poslije tri dana preminula, zatražili su od javnog tužitelja da istraži ulogu Eninog bliskog prijatelja u ovoj tragediji.

Riječ je o misterioznom čovjeku za kojeg se sumnja da je imao prevelik utjecaj na Enu, a možda i presudnu ulogu u njenoj smrti.

Poslije Enine pogibije pojavilo se nekoliko verzija o okolnostima ove tragedije. Najčešće se u medijima pisalo da je radila selfi te da se okliznula i pala u ponor.

Roditelji, koji su prvobitno tvrdili da njihovo dijete nikada ne bi počinilo samoubojstvo, sada traže da se ispita ta mogućnost, jer su pronašli Enino oproštajno pismo!

Pismo je jako zbunjujuće, a roditelji tvrde da ima elemente okultizma. Oni sumnjaju da je njihova kćerka žrtva čovjeka koji je bio član zloglasne sekte i koji je kontrolirao njezin život, prenose Nezavisne.

Novu sumnju budi i sadržaj Eninih telefonskih razgovora prije i poslije pada u ponor.

Enini roditelji tvrde da se ona neposredno prije i nakon pada čula sa spomenutim prijateljem, posebno su bili u kontaktu poslije pada, dok je ozlijeđena čekala pomoć. Štoviše, tog prijatelja pozvala je prije nego što se javila roditeljima i bratu!

Tog muškarca policija još nije ispitivala i obitelj sada traži da bude priveden na razgovor.

“S obzirom da su bili jako bliski i da je znao što misli, treba ispitati pomaganje u samoubojstvu”, kaže odvjetnik Herman Holcman.

On je naveo kako je Ena svaki slobodan trenutak provodila s tajanstvenim prijateljem koji joj je čak, jednom prilikom zabranio da pije antibiotik kad ju je ujeo pas!

(VL)