Glazbene vijesti

Rod Stewart, 2. veljače prvi puta nastupa u Areni Zagreb

Legendarni će Rod Stewart (70), prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, 2. veljače u Areni Zagreb. Hrvatska bi publika tako napokon, moga čuti izvedbe pjesama njegovih pjesama.

 

Legendarni će Rod Stewart (70), prvi puta nastupiti u Hrvatskoj, točnije 2. veljače u Areni Zagreb. Hrvatska bi publika tako napokon, nekoliko desetljeća nakon što su nastali, čuti izvedbe pjesama poput  ‘Maggie May’, ‘Sailing’, ‘Rhythm Of My Heart’ i mnogih drugih hitova koji su od Roda Stewarta napravili jednu od najvećih glazbenih zvijezda na svijetu.

Jedan od dokaza njegova statusa uvrštenje je u prestižnu Rock and Roll Hall of Fame te činjenica da je u karijeri prodao više od 200 milijuna primjeraka albuma. U rodnoj je Britaniji Rod imao čak šest singlova na broju jedan. Zadnji je album, ‘Another Country’ objavio prije dvije godine. Album je nastavak zaokreta u karijeri započetog 2011. Iznimno uspješnim albumom ‘Time’:

-Shvatio sam da je jedini način za pisanje pjesama biti iskren i osoban koliko god je to više moguće.  Dobro prihvaćanje mog zadnjeg albuma dalo mi je motiva da nastavim pisati nove pjesme s različitim temama. Dalo mi je to i snage da počnem eksperimentirati s različitim žanrovima kao što su ska, reggae i keltski napjevi’, rekao je Stewart.

(24sata.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend