Počela prodaja ulaznica za koncert Boba Dylana

Počela prodaja ulaznica za koncert Boba Dylana koji će se održati 7. lipnja na zagrebačkoj Šalati u organizaciji INmusic festivala!

Ulaznice će se moći kupiti po vrlo povoljnoj početnoj cijeni od 290 kuna i to do 11. travnja ili do isteka ograničenih zaliha. Od 12. travnja cijena ulaznica iznosit će 340 kuna.U Zagrebu se ulaznice mogu kupiti u Aquarius CD shopovima (Maksimirska 16, Varšavska 13), Sirius Music Shopu (Importanne galerija, Iblerov trg) i Dirty Old Shopu (Tratinska 22) te na prodajnim mjestima TUI Generalturista. Ulaznice će se također moći kupiti na prodajnim mjestima TUI Generalturista u Karlovcu, Varaždinu, Osijeku, Puli, Rijeci, Zadru, Šibeniku, Splitu i Dubrovniku od idućeg tjedna.
Za koncert Boba Dylana u prodaji je samo 5000 ulaznica!
Legendarni Bob Dylan održat će svoj prvi zagrebački koncert 7. lipnja ove godine, u organizaciji INmusic festivala. Koncert ovog velikana svjetske glazbe održat će se na otvorenom, ali intimnom prostoru zagrebačke Šalate, a doživjeti Dylana u manjem i ekskluzivnijem prostoru bit će jedinstvena prilika za sve obožavatelje. Nakon gotovo vise od 40 godina djelovanja na glazbenoj sceni, ovaj izuzetni umjetnik je i dalje vrlo produktivan. Samo 2009. godine izdao je dva albuma, od kojih je posljednji “Christmas In The Heart”, na iznenađenje mnogih, album s božićnim pjesmama humanitarnig karaktera čiji je velik dio prihoda od prodaje doniran organizaciji „Feeding America“. “Together through life”, koji je izašao iste 2009. godine, još je jedan od dragulja iz bogate Dylanove diskografije.