Generalno

Plaćajte Addiko Mastercard kreditnom karticom i podijelite kupovinu na tri rate bez kamata i naknada

Kupovina tokom vikenda u neplaniranom iznosu? Putovanje oko kojeg se dvoumite, jer imate i neke druge dodatne troškove?  Ili jednostavno neki drugi izdatak koji biste voljeli podijeliti na nekoliko rata?  Sve ovo i još puno više možete platiti Addiko Mastercard kreditnom karticom, te olakšati sebi i podijeliti ove transakcije do čak 24 beskamatne rate. Do 30.6. možete iskoristiti pogodnost i transakcije podijeliti do tri rate i bez bilo kakve naknade, dakle potpuno besplatno.

„Naš slogan za kreditnu karticu ‘Sve što vam je potrebno u samo jednoj kartici’ ovom akcijom dokazujemo i u praktičnom smislu, omogućavajući našim korisnicima dodatne pogodnosti u poslovanju sa Addiko Bank Sarajevo. Mogućnost kupovina na 24 beskamatne rate sa Addiko Mastercard kreditnom karticom značajna je pogodnost našim klijentima“, istakao je Denis Omeragić, direktor Odjela upravljanja proizvodima u Addiko Bank Sarajevo. „Dodatne promotivne akcije, poput podjele na 2 i 3 rate bez naknade, čine ovu karticu još atraktivnijom“, dodao je Omeragić.

Bitno je naglasiti da kupovina na rate ovom karticom ne traži od korisnika kartice da o tome obavijesti trgovca. On ne mora znati vašu namjeru podjele transakcije na rate- Transakciju uobičajeno platite karticom, a ukoliko je veća od 50 KM možete je naknadno podijeliti na maksimalno 24 rate. Ovu podjelu na rate možete obaviti samostalno, iz udobnosti vašeg doma, putem Addiko  Mobile aplikacije ili pozivom Addiko Kontakt centra na  broj 033 866 666.

Više informacija o ovoj kartici potražite na Addiko Mastercard kreditna kartica – Addiko Bank Sarajevo (addiko-fbih.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend