Zanimljivosti

Ovakav završetak utrke nitko nije očekivao: Pretekao kolegu, a onda završio na tlu

Wesley Gustine (27) prestizao je svoga kolegu Justina Birda (27), a u trenutku kada je projurio kraj njega svojim motociklom, iz grmlja je iskočio jelen i doslovno ga ‘pokupio’.

Motociklist koji je sudjelovao na državnom natjecanju u američkom Texasu snimio je rijedak trenutak u kojem je zamalo stradao njegov kolega.

Naime, Wesley Gustine (27) prestizao je svoga kolegu Justina Birda (27), a u trenutku kada je projurio kraj njega svojim motociklom, iz grmlja je iskočio jelen i doslovno ga ‘pokupio’. Životinja i mladić pali su na pod, no srećom, oboje su se brzo ustali. Jelen je pobjegao svojim putem, a motociklist je u šoku gledao što se upravo dogodilo. Kolege koji su vozili ispred i iza njega odmah su se zaustavili kako bi pomogli 27-godišnjaku i uvjerili se da je dobro.

– Bio sam u potpunom šoku. Ono što vi sada vidite na snimci, ja sam vidio uživo. Ustao je tako brzo i znao sam da nije ozlijeđen pa sam odmah pomislio: ‘Imam to snimljeno na kameri’ – ispričao je Justin. Wesley je kasnije pregledan te je utvrđeno kako ima lakše ozlijede i ogrebotine, no nesreću koju je doživio pamtit će zauvijek.

(www.vecernji.hr)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend