Lokalne vijesti

OTKAZANA Kotlićijada u Novoj Biloj!

1.Kotlićijada u Novoj Biloj, koja je u organizacije Udruge Informator, trebala održati u nedjelju, 25. listopada 2020. godine, na platou ispred Caffe FACE bar se zbog pogoršane epidemiološke situacije otkazuje, te će biti održana kada se poboljša epidemiološka situacija.

„Svjesni situacije u našoj okolini i opterećenjem zdravstvenog sustava, a posebno situacije u Hrvatskoj bolnici „Dr. Fra Mato Nikolić“ u Novoj Biloj s kojom se na ovaj način želimo solidarizirati, donijeli smo odluku da Kotlićijadu organiziramo kada se za to steknu uvjeti, odnosno poboljša epidemiološka situacija.“, poručili su iz Organizacijskog odbora.

„Hvala svima koji su iskazali interes i prijavili ekipu za natjecanje. Preko 20 prijavljenih ekipa na prvoj Kotlićijadi veliki je uspjeh i jamac da ćemo u skoroj budućnosti imati pravi događaj. Uvjereni smo će sve prijavljene ekipe našu odluku prihvatiti kao ispravnu i nadasve opravdanu te da ćemo se družiti uskoro. Hvala svim sponzorima koji su podržali organizaciju ovog događaja“, dodali su.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend