Sport

OK Vitez: Ove godine se neće igrati play off GMS SPORT Odbojkaške lige KSB

Ove godine se neće igrati play off GMS SPORT Odbojkaške lige KSB zbog pandemije uzrokovane virusom COVID – 19, potvrđeno je iz Odbojkaškog kluba Vitez.

Naime, kako navode, Upravni odbor Odbojkaškog saveza Kantona Središnja Bosna je donio odluku za verifikaciju rezultata za sezonu 2019./2020.

OK Vitez je ostvario vrlo uspješne rezultate u svim kategorijama:

2. mjesto su zauzele juniorke ovog kluba s kapetanicom Mirnom Maros, koja je ujedno proglašena i za najboljeg napadača, te Elizabeta Valjan koja je proglašena za najboljeg blokera

2. mjesto je pripalo kadetskoj ekipi OK Vitez i vrijednim kadetkinjama Mariji Rajić, koja je proglašena za najboljeg tehničara i Andrei Gazibarić, koja je dobila priznanje za najboljeg blokera.

Najmlađe članice OK Vitez, koje igraju za PIONIRSKU selekciju su ostvarile najbolji rezultat i zadržale 1. mjesto na tablici. Petra Garić proglašena je za najbolju igračicu u pionirskoj selekciji, najbolji tehničar je Marija Furundžija, dok je Laura Martinović najbolji bloker.

OK Vitez nastavlja i dalje vrijedno trenirati, zahvaljuju svim sponzorima i očekuju da će u narednu sezonu ući još spremnije.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend