Lokalne vijesti

Održana mentorska sesija u okviru projekta ReLOaD2-“Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2”

U okviru zajedničkog Javnog poziva za OCD/NVO za predaju prijedloga projekta, koji se organizira u okviru ReLOaD2-“Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2”, projekta u suradnji s Općinom Vitez, održana je prva mentorska sesija za sve zainteresirane predstavnike OCD-a.

Mentorskoj sesiji nazočilo je 12 predstavnika OCD-a, a sesiju je vodila Sanja Bokun, angažirana od strane UNDP-a. S obzirom da je ovo prva od tri mentorske sesije, uglavnom se razgovaralo o osnovnim smjernicama za apliciranje projektnih prijedloga, konkretnim pitanjima i dvojbama.

Posebno je naglašeno sve vezano za tehnička pitanja, dokumente potrebne za apliciranje projektnih prijedloga na Javni poziv i diskvalifikaciju prijedloga. Na kraju mentorske sesije zaključeno je da su jako korisne za kreiranje projektnih prijedloga i da će pomoći svim zainteresiranim potencijalnim aplikantima, predstavnicima OCD.


Izražena je velika zahvalnost UNDP-u i Općini Vitez što je osigurana ova vrsta podrške koja je nužna za stvaranje dobrih uvjeta za prijavu na Javni poziv.
ReLOaD2-Regionalni program lokalne demokracije na zapadnom Balkanu financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda (UNDP).

(Služba za društvene djelatnosti)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend