Glazbene vijesti

Neno Belan sve je češće u javnosti u društvu tajanstvene Melite

Splitski glazbenik Neno Belan autor je sjajnih ljubavnih balada, ali svoj intimni život godinama vješto skriva. No šarmantna dama koja se često pojavljuje u njegovu društvu odavno je zaintrigirala novinare. Tako je bilo i na finalu Davis kupa.

 

Na pitanje je li mu tajnovita pratiteljica djevojka, Neno je za Story odgovorio:

Melita Petković i ja dugogodišnji smo prijatelji. I naše majke su se družile, a poznajemo se s Brača, gdje provodim ljetne dane. 
Često se družimo. Zar vi ne vjerujete u muško-ženska prijateljstva? – odgovorio je glazbenik, a na pitanje o djevojci dodao je smijući se:

Slobodan sam, a s djevojkom me nikada nećete snimiti. Neno i njegova prijateljica Melita prvi su put zajedno snimljeni 2010. na humanitarnoj akciji na Šalati. I tada je 54-godišnji Splićanin istaknuo da je Melitin prijatelj, a s njom se družio i u veljači 2014. na jednom događanju u Zagrebu. Kada opisuje kakva bi ga djevojka mogla zaintrigirati, kaže: – Treba postojati kemija koja se dogodi iz nepoznatih razloga. To nema veze s izgledom. Nešto te privuče i onda nakon nekog vremena vidiš jesi li se zeznuo ili nisi.

(VL)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend