Glazbene vijesti

Neda Ukraden trosatnim spektaklom ‘Mojih prvih pedeset’ obilježila pedeset godina glazbenog djelovanja!

Glazbeno scenskim spektaklom, rijetko viđenim na ovim prostorima, jedna od najtraženijih i najtiražnijih regionalnih glazbenica proslavila je pedeset godina glazbenog djelovanja.

Trosatnim fantastičnim koncertom u uzavreloj atmosferi, Neda Ukraden ispunila je očekivanja obožavatelja u Sava centru, te još jednom potvrdila zašto je pedeset godina na vrhu glazbene scene.

‘Koncert o kojem sam sanjala, u veličanstvenom ambijentu uz sjajne goste, izvanredne glazbenike, scenu, rasvjetu i razglas. Uz podršku mojih najdražih, tri sata svih onih starih i novih hitova, kao i predivnih sevdalinki, proletjelo je u trenu. Veliko hvala mojoj obitelji, prijateljima, kolegama i publici, na ovoj jedinstvenoj večeri koju ću, nadam se kao i svi oni, pamtiti do kraja života.’

Izniman događaj, obilježili su i isti takvi gosti, Željko Samardžić sa kojim je Neda otpjevala veliki hit Đorđa Novkovića ‘Samo je nebo iznad nas’, Dejan Matić, Učiteljice, kao i zbor Isa Beg iz Novog Pazara.

Neda je i ovom koncertom pokazala top formu, bezgraničnu energiju i iznimnu emociju. Njen nastup uz brojne izmjene kostima, odlične plesačice, pratila je i vrhunska produkcija. Poseban trenutak dogodio se kada je na pozornicu Sava centra izašla Nedina obitelj, zet i unuke.

Uz predivne uspomene, Neda Ukraden s koncerta je kući ponijela i nagradu za životno djelo povodom pet desetljeća stvaralaštva i doprinosa kulturi.

Identične, ako ne i bolje koncerte, Neda je još ranije obećala održati u Zagrebu i Sarajevu, gradovima koji su uz Beograd utjecali na nju, kao osobu, ali i na njenu karijeru.

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend