Glazbene vijesti

Neda Ukraden: ‘Mogla bih se ponovno udati’

Neda je u Petkovoj emisiji otkrila kako nikad nije bila u lisicama, ali i da često požali što se nije bavila pravom, koje je studirala. Izjavila je kako je znala istovremeno hodati s dvojicom i da je muškarcima često davala krive brojeve telefona.

 

‘Da, mogla bih se ponovno udati. Trebao bi biti moja podrška, prijatelj i saveznik, netko tko razumije moju karijeru, putovanja i obitelj. Poštivanje moje obitelji je uvjet svih uvjeta. A to da je zgodan i pravi domaćin, to se podrazumijeva. – rekla je Neda Ukraden gostujući u Dalibor Petko Showu, novoj glazbenoj emisiji na CMC televiziji.
Popularna glazbenica koja je nedavno proslavila 50 godina karijere i dalje dobiva komplimente na račun svog izgleda, iako je na pragu sedmog desetljeća. ‘Naravno da izlazim iz kuće bez šminke. Kad idem na rekreaciju ili u trgovinu u blizini nikad nemam full make up’, rekla je Ukraden, a njenu figuru komentirale su i njezine kolegice. ‘Ona je zgodna cura, nekad malo i provokativna’, opisala ju je Tereza Kesovija, a Nives Celzijus izjavila kako ne može vjerovati da Neda i dalje tako dobro izgleda.
Ipak u prvi plan istaknula je jedan detalj koji je obilježio njezinu karijeru. ‘Nikad neću zaboraviti kad je Neda došla na moj koncert u Lisinskom. Bila sam na početku i ona je došla i podržala me, čime je samo pokazala svoju veličinu’, izjavila je Nives.
Neda je u emisiji otkrila kako nikad nije bila u lisicama, ali i da često požali što se nije bavila pravom, koje je studirala. Izjavila je kako je znala istovremeno hodati s dvojicom i da je muškarcima često davala krive brojeve telefona. Imala je prilike upoznati i Gadafija, no kaže da je Tito definitivno bio veći frajer od njega.
U emisiji s Nedom Ukraden gostovali su i skladatelji Miroslav Rus i Franjo Valentić, Šima Jovanovac, Pirati i Džentlmeni, a Krunoslav Kićo Slabinac izjavio je da mu je danas žao što je otišao s drugom crnom ženom, iako mu je Neda čitavo vrijeme bila pod nosom.
Danas kaže žali zbog tog izbora, ali se i raduje što je njihovo prijateljstvo potrajalo cijelo ovo vrijeme. Od svih poruka koje su pristizale u emisiju najviše su je raznježile one njezinih troje unuka. ‘Oni su ipak moje najveće bogatstvo’, rekla je super baka Neda.

(www.vecernji.ba)

Previous ArticleNext Article

Send this to a friend